Pluizige puppy’s piepen om je hulp

Nog nooit hadden we zoveel puppy’s bij DOA. Husky’s, labradors, cocker spaniels, teckels, border collies, rottweilers… van alles wat! Groot, klein, van nestjes met 1 puppy tot nestjes met 11 puppy’s. We hebben tijdelijk negen kraamverzorgers moeten aannemen om alles in goede banen te leiden. Ook hebben we extra warmtelampen, werpkisten, waterkokers en drinkflesjes moeten kopen. En dan hebben we het nog niet over alle voeding en medicatie…

Help jij onze baby’s aan een goede start?

Je raadt het al: al deze inzet en middelen kosten heel veel geld. Wil jij ons steunen met een donatie? Dan gebruiken wij jouw gift om onze kanjers de start te geven die ze verdienen. Alle donaties zijn een bijdrage voor de kosten voor het zorgen van onze dieren. DOA is het grootste en één-na-oudste asiel van Nederland. Maar we zijn ook een kleine, zelfstandige stichting die van donateurs afhankelijk is. Dankjewel! 

€5

€10

€25

Ander bedrag

Maak kennis met de DOA baby’s

Schattig, lief, bomvol energie, ondeugend: maak kennis met een paar van onze 101 Doatiërs.

Hoi! Wij zijn Dani en Milly

Hoi ik ben Dani, een lab-mixje (links op de foto). Samen met mijn vriendin Milly (een kleine rottweiler) hebben wij een beetje een moeilijke start gehad: onze mama’s konden niet voor ons zorgen. Gelukkig mochten we mee met twee verzorgers. Dat was hard werken voor ze! Iedere twee uur de fles, ook ‘s nachts. En heel wat zorgen, bijvoorbeeld als we niet goed wilden eten. Langzaam worden we nu groter en komen onze karaktertjes tevoorschijn. Milly is bijvoorbeeld een hele stoere speelse meid. Ikzelf moet alles even ‘processen’, tenminste dat zegt mijn verzorger. Ik ben gek op dutjes doen en samen eten met Milly!

 

 

Hi! Ik ben Kara en dit zijn mijn zusjes

Hoihoi, ik ben Kara, de tweede kitten van rechts. Ik ben een beetje verdrietig want mijn mama is met ons op straat gedumptL Gelukkig werden wij gevonden omdat ik zo hard piepte. En gelukkig zijn we naar DOA gebracht. We werden eerst helemaal gecheckt van top tot teen en worden nu verzorgd door een pleeggezin. Zo fijn! Nu zijn we onhandige kleuters die alles willen proberen, overal in bijten en overal vanaf vallen. Het gaat heel goed en wij zijn bijna klaar voor een nieuwe start op eigen beentjes!

DOA hond, kat en konijn

Het grootste asiel van Nederland

Het zal je maar gebeuren: je wordt gedumpt, verwaarloosd, aangereden, je bent doodziek. Dat overkomt helaas veel dieren. Gelukkig kunnen ze dan op DOA rekenen. Wij zijn er voor deze bikkels, al meer dan honderd jaar. We hebben als een van de weinige asielen een eigen dierenkliniek, waardoor we levensbedreigende verwondingen of ziekten meteen kunnen behandelen. Vervolgens krijgen deze dieren alle zorg en aandacht die ze nodig hebben. Van eten en drinken tot een schoon hok, van medicijnen en ingrepen tot een broodnodige knuffel. Bij DOA komt een tweede kans altijd op de eerste plaats.