Vergeet onze kanjers niet!

Lekker veel knuffels, meer tijd samen, wat lekkers; 4 oktober is de dag dat elk baasje zijn trouwe makkertje extra verwent.

De honden, katten en konijnen bij DOA krijgen alle zorg en aandacht die ze nodig hebben, maar ze hebben geen baasje die ze op dierendag extra in het zonnetje zet.

Zorg jij ervoor dat ze zich even superspeciaal voelen?

Doneer ’n kleine of grote lekkernij

Geen feestje zonder traktaties! Doneer nu en bezorg onze kanjers een extra mooie dag. Het geld dat overblijft gebruiken we voor operaties, medicijnen, speciale voeding en verzorging. En maak je geen zorgen: we geven alleen gezonde dierentraktaties!

Trakteer 'n snoepje, cupcake of taartje. Een eigen bijdrage mag natuurlijk ook!

€5

€10

€25

Ander bedrag


Maak kennis met onze langzitters

Lees de verhalen van Baco en Mos

Sommige dieren zitten al langere tijd bij DOA. Zij hopen natuurlijk dat ze de volgende dierendag bij een nieuw baasje mogen vieren! Even kennismaken?

Baco

Ik ben in mei naar DOA gekomen, maar ik zat daarvoor al meer dan een jaar in een ander asiel. Ik ben misschien niet de makkelijkste, maar na veel trainen hier bij DOA gaat het veel beter en ben ik klaar voor een nieuw leven. Kleine kinderen of kleine hondjes? Dat vind ik maar niks. Een leuke teef die een beetje op me lijkt, dat lijkt me gezellig! Maar ik ben net zo lief alleen met een nieuw baasje, hoor. Lekker trainen, lekker knuffelen… Ik hoop echt dat ik mijn volgende verjaardag met een eigen baasje kan vieren.

Mos

Hoi, ik ben Mos! Mijn baasje is helaas overleden en heeft me tijdens zijn leven wel een beetje veel verwend… Ik was nogal plus size en heb nu diabetes. Bij DOA ben ik flink op dieet gezet. Afzien joh! Ik ben nog steeds gek op eten, maar heb weer een aardig lijntje. Ik zit nu al een jaar bij DOA, heel fijn maar ik wil natuurlijk heeel graag een lief baasje. Die veel bij me kan zijn en mij m’n insuline kan geven. En met een tuin voor mijn ochtendgymnastiek. Misschien met een hindernisbaan ofzo? Als ik maar beweeg! En dan lekker tegen je aan uitpuffen na afloop!

Het asiel van Amsterdam

Het zal je maar gebeuren: je wordt gedumpt, verwaarloosd, aangereden, je bent doodziek. Dat overkomt helaas veel dieren. Gelukkig kunnen ze dan op DOA rekenen. Wij zijn er voor deze kanjers, al meer dan honderd jaar. Met veel kennis, ervaring en een groot hart voor dieren. Bij DOA komen de dieren altijd op de eerste plaats. Dieren die nergens anders terecht kunnen, krijgen bij ons een tweede kans en alle zorg en aandacht die ze nodig hebben. Van eten en drinken tot een schoon hok, van medicijnen en medische ingrepen tot een broodnodige knuffel.