Veel dieren bij DOA hebben een heftig verleden. Zwaar mishandeld en voor dood achtergelaten. Zwanger op straat gezet. Uitgehongerd en verwaarloosd aangetroffen. Zo knap dat deze dieren bij ons weer helemaal opknappen tot leuke, lieve huisgenootjes! Dat zijn nou echte bikkels. En die verdienen als geen ander een traktatie op asieldierendag. 

Gun jij ze wat lekkers?

 

 

Doneer ’n kleine of grote lekkernij

Alle donaties zijn een bijdrage voor de kosten voor het zorgen van onze dieren. Wij zijn het grootste en een-na-oudste asiel van Nederland. Maar we zijn ook een kleine, zelfstandige stichting die afhankelijk is van jouw gift.

Bedankt voor jouw donatie. 

€5

€10

€15

Ander bedrag

Maak kennis met onze bikkels
Lees de verhalen van Mallie en Schavuit & Deugniet

Alle dieren die bij DOA in het asiel terechtkomen hebben een verhaal. Maar bij sommige dieren is dat verhaal extra heftig. Dieren die zulke tegenslagen overwinnen, dat zijn wat ons betreft echte bikkels. Even kennismaken? 

Mallie

Mallie

 Mallie, met blauwe kraag, is een pup van nog maar 6 maanden oud. Tot twee keer toe moest hij geopereerd worden omdat hij iets verkeerds had ingeslikt. Zijn baasje kon dat niet nog een keer betalen en wist ook niet meer zo goed hoe het met Mallie verder moest. Hij heeft Mallie daarom naar DOA gebracht. Dankzij de kraag kan hij niet aan zijn wond komen. Mallie is een lief, ondeugend mannetje dat nog veel moet leren. Ook dat hij geen vreemde voorwerpen meer mag opeten 🙂

Schavuit en Deugniet

Schavuit en Deugniet werden gevonden bij het grofvuil. Ze waren piepjong toen ze bij DOA binnenkwamen! Gelukkig zijn ze samen en geven wij ze alle medische zorg en liefdevolle aandacht die ze nodig hebben. Over een tijdje vinden deze twee vast een lief baasje met een tuin, ver weg van het grofvuil. Tot die tijd zitten ze veilig bij ons in de kraamzorg.


Schavuit & Deugniet

Het asiel van Amsterdam

Het zal je maar gebeuren: je wordt gedumpt, verwaarloosd, aangereden, je bent doodziek. Dat overkomt helaas veel dieren. Gelukkig kunnen ze dan op DOA rekenen. Wij zijn er voor deze kanjers, al meer dan honderd jaar. Met veel kennis, ervaring en een groot hart voor dieren. Bij DOA komen de dieren altijd op de eerste plaats. Dieren die nergens anders terecht kunnen, krijgen bij ons een tweede kans en alle zorg en aandacht die ze nodig hebben. Van eten en drinken tot een schoon hok, van medicijnen en ingrepen tot een broodnodige knuffel.

DOA hond, kat en konijn