Verwaarloosd, mishandeld, voor dood achtergelaten. Veel honden, katten en konijnen die bij DOA terechtkomen, hebben een verschrikkelijke tijd achter de rug. Desondanks, of misschien juist daarom, worden het vaak de dankbaarste, liefste huisgenootjes die je kunt hebben. Na medische behandeling, verzorging en socialisatie kijken we zorgvuldig welk baasje het beste bij het beestje past. 

 

 

Wil jij ons steunen? Dan zorgen wij dat deze afdankertjes een tweede kans krijgen!

Doneer voor dankbare afdankertjes

Alle donaties zijn een bijdrage voor de kosten voor het zorgen voor onze dieren. Wij zijn het grootste en één-na-oudste asiel van Nederland. Maar we zijn ook een kleine, zelfstandige stichting die afhankelijk is van jouw gift.

Bedankt voor jouw donatie.

€5

€10

€25

Ander bedrag

Maak kennis met onze afdankertjes
Lees de verhalen van Stormi en Smokey

Veel honden, katten en konijnen die bij DOA terechtkomen, hebben een verschrikkelijke tijd achter de rug. Zij hopen natuurlijk ook op een tweede kans! Even kennismaken?

Stormi

Stormi

Ik ben Stormi en ik ben weggehaald uit een schuur. Een schuur zonder liefde en aandacht. Ik werd alleen gebruikt om puppy’s te krijgen zodat mijn baas geld kon verdienen. Daar ben ik helaas niet zo goed vanaf gekomen. Ik weet niet wat een huis is, vond het gek om in een mand te slapen en vond mensen suuuuper eng! 

 

Inmiddels gaat het met mij al een stuk beter. Ik vind mijn verzorgers best wel lief en die mand met zachte deken, slaapt toch eigenlijk heel lekker! Helaas kwamen mijn verzorgers erachter dat ik geopereerd moest worden aan mijn knie. Dat is nu net achter de rug en mag ik gaan revalideren. Gelukkig helpt DOA met alles zodat ik de beste kans maak op een nieuwe toekomst!

 

 

Smokey

Hoi! Ik ben Smokey! En jaja, ik weet het, ik ben enorm knap. En niet alleen knap, maar ook nog eens ontzettend lief! Maar knappe raskatten zoals ik hebben vaak meer problemen dan de gemiddelde huis-tuin-en-keukenkat. Mijn probleem is mijn hardnekkige huidallergie. Ik hoef alleen maar naar het ‘verkeerde’ eten te kijken en ik krijg al verschrikkelijke jeuk in mijn hals. En ik kan het niet laten om dan heel hard te krabben. Zo hard zelfs dat mijn hele hals helemaal kapot was toen ik bij DOA kwam.

Nu krijg ik het juiste voer en anti-jeuk medicatie. Dat helpt al enorm maar ik ben er nog niet. Gelukkig hebben ze enorm veel geduld hier en gaan we net zo lang door totdat ik weer helemaal gezond ben!

Smokey

Het asiel van Amsterdam

Het zal je maar gebeuren: je wordt gedumpt, verwaarloosd, aangereden, je bent doodziek. Dat overkomt helaas veel dieren. Gelukkig kunnen ze dan op DOA rekenen. Wij zijn er voor deze kanjers, al meer dan honderd jaar. Met veel kennis, ervaring en een groot hart voor dieren. Bij DOA komen de dieren altijd op de eerste plaats. Dieren die nergens anders terecht kunnen, krijgen bij ons een tweede kans en alle zorg en aandacht die ze nodig hebben. Van eten en drinken tot een schoon hok, van medicijnen en ingrepen tot een broodnodige knuffel

DOA hond, kat en konijn