MET HART
EN ZIEL VOOR ASIELDIEREN

Documentaire Dierbaren: vanaf 24 november te bekijken 

Zorgen voor dieren die gedumpt of verwaarloosd zijn is liefdevol en dankbaar werk. Maar het is ook zwaar en soms hartverscheurend. Wij zetten ons met hart en ziel in om deze kanjers een tweede kans te geven. Ben je benieuwd naar het reilen en zeilen bij DOA? De documentaire Dierbaren verschijnt op 24 november op NPO2 en biedt je een kijkje achter de schermen.

MET HART EN ZIEL VOOR ASIELDIEREN

Zorgen voor dieren die gedumpt of verwaarloosd zijn is liefdevol en dankbaar werk. Maar het is ook zwaar en soms hartverscheurend. Wij zetten ons met hart en ziel in om deze kanjers een tweede kans te geven. Ben je benieuwd naar het reilen en zeilen bij DOA? Dat kan! De documentaire Dierbaren verscheen op het IDFA en op TV en is nu hier te bekijken.

Bekijk hier de documentaire Dierbaren!

Adopteren: er komt meer bij kijken dan je denkt

De film laat ook zien dat het helaas goed mis kan gaan als een dier niet goed wordt opgevoed, niet alle aandacht en liefde krijgt die het nodig heeft. Honden die niet goed worden gesocialiseerd kunnen in het ergste geval een bedreiging vormen voor de maatschappij. Een dier adopteren vraagt heel veel tijd, aandacht en geld. Wil je hier meer over weten? Lees alles op onze adoptiepagina.

dierenasiel-doa

Achter de schermen

Bij DOA werken verzorgers, artsen, fysiotherapeuten en heel veel andere mensen die zich elke dag weer met hart en ziel inzetten voor gezonde en blije katten, honden en konijnen. Meer weten over de mensen en dieren van DOA? Lees dan verder.

Wil jij ook helpen? Word DOA Dierenvriend

Wil je graag iets betekenen voor de honderden dieren in ons asiel? Super! Dankzij jouw steun kunnen wij dieren die (nog) niet geadopteerd zijn alle liefde, zorg en aandacht geven die ze nodig hebben. 

Formulier niet gevonden

Wij zijn DOA!

Sommige dieren hebben domme pech. Ze worden gedumpt, zijn misschien ziek of worden aangereden. Gelukkig kunnen ze dan bij ons terecht. We geven ze een tweede kans en alle zorg en aandacht die ze nodig hebben. Bij DOA komen dieren altijd op de eerste plaats, al meer dan 100 jaar. Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

DOA hond, kat en konijn