Op 4 oktober krijgen huisdieren extra knuffels, lekkers of speeltjes van hun baasjes. Bij DOA geven we asieldieren alle liefde en zorg die ze nodig hebben, maar een baasje kunnen we nooit vervangen. Gun jij onze kanjers wat extra aandacht? Wij (en zij) vinden dat ook asieldieren recht hebben op een onvergetelijke dierendag. Dankjewel!

Doneer ’n kleine of grote lekkernij

Geen feestje zonder traktaties! Doneer nu en bezorg onze kanjers een extra mooie dag. Het geld dat overblijft gebruiken we voor operaties, medicijnen, speciale voeding en verzorging. En maak je geen zorgen: we geven alleen gezonde dierentraktaties.

€5

€10

€25

Ander bedrag

Maak kennis met onze kanjers
Lees de verhalen van Issa en Scarfie

Sommige dieren zitten al langere tijd bij DOA. Zij hopen natuurlijk dat ze de volgende dierendag bij een nieuw baasje mogen vieren! Even kennismaken?

Chow

Hoi, ik ben Issa! 

Knap ben ik he. Dat was wel anders toen ik bij DOA werd binnengebracht. Mijn mooie lokken waren één grote bol met klitten! Bij DOA hebben ze mij helemaal geschoren, dat was hard nodig. En ik bleek onder de wondjes en pijnlijke plekken te zitten. Die werden gelukkig door de verzorgers behandeld met de juiste zalfjes en medicijnen. Inmiddels groeit mijn haar weer lekker terug en wordt mijn vacht steeds zachter. En ik snap steeds beter dat mensen best leuke maatjes kunnen zijn! Ik krijg nog steeds training, maar ik ben al een heel eind op weg.

Hej daar, ik ben Scarfie

Gelukkig zie je er bijna niets meer van, maar ik heb mijn naam te danken aan een wond in mijn gezicht. Toen ik bij DOA binnenkwam, lag de hele linkerkant van mijn koppie open. Als je alleen al naar mijn gezicht wees, deed het pijn! Ze mengden allerlei pilletjes door mijn eten, de wond jeukte minder en begon langzaam te genezen. Ook kreeg ik speciaal voer omdat ik allergisch bleek voor sommige eiwitten. Langzaam nam de pijn af en liet ik mijn verzorgers dichterbij komen. Nu vind ik iedereen lief! Af en toe moet ik nog een pilletje, maar dat eet ik nu zonder zeuren op.

Het grootste asiel van Nederland

Het zal je maar gebeuren: je wordt gedumpt, verwaarloosd, aangereden, je bent doodziek. Dat overkomt helaas veel dieren. Gelukkig kunnen ze dan op DOA rekenen. Wij zijn er voor deze kanjers, al meer dan honderd jaar. Met veel kennis, ervaring en een groot hart voor dieren. Bij DOA komen de dieren altijd op de eerste plaats. Dieren die nergens anders terecht kunnen, krijgen bij ons een tweede kans en alle zorg en aandacht die ze nodig hebben. Van eten en drinken tot een schoon hok, van medicijnen en ingrepen tot een broodnodige knuffel

DOA hond, kat en konijn