Lekker veel knuffels, meer tijd samen, wat lekkers:  4 oktober is de dag dat alle trouwe makkertjes even extra door hun baas verwend worden. Helaas zitten sommige honden, katten of konijnen meer dan een jaar in het asiel.

 

 

 

Wij blijven ze alle zorg en aandacht geven die ze nodig hebben. Maar ze hebben geen eigen baasje die ze op dierendag extra in het zonnetje zet.

 

 

Zorg jij ervoor dat onze kanjers zich weer even superspeciaal voelen? Dankjewel! 

Doneer ’n kleine of grote lekkernij

Geen feestje zonder traktaties! Doneer nu en bezorg onze kanjers een extra mooie dag. Het geld dat overblijft gebruiken we voor operaties, medicijnen, speciale voeding en verzorging. En maak je geen zorgen: we geven alleen gezonde dierentraktaties!

€5

€10

€25

Ander bedrag

Maak kennis met onze kanjers
Lees de verhalen van Fernando en Aagje

Sommige dieren zitten al langere tijd bij DOA. Zij hopen natuurlijk dat ze de volgende dierendag bij een nieuw baasje mogen vieren! Even kennismaken?

Asieldierendag

Fernando

 Hallo Fernando hier! Ik ben achtergelaten, vastgebonden aan een bankje. Ik was er slecht aan toe. Ik plaste bloed en kon niet meer op mijn poten staan. Toen je mijn foto zag, dacht je vast dat ik een klodder kwijl op mijn neus had he?! Maar nee, dat is een litteken. Mijn verzorgers denken dat ik misschien een tie-wrap om mijn neus gebonden heb gekregen. Waarom? Geen idee. 

 

Nu zit ik al meer dan een jaar in het asiel. Niemand snapt waarom, want ik ben een leuke, knappe en slimme jongen. Gelukkig blijven de lieve mensen bij DOA voor mij zorgen totdat ik een eigen baasje heb!

 

 

Aagje

Jij zult je wel afvragen, wie is die knappe dame die je aan zit te kijken? Nou dat ben ik, Aagje. Nieuwsgierig Aagje zeggen ze altijd, maar dat ben ik eigenlijk alleen als ik me op mijn gemak voel. Gelukkig voel ik me steeds meer op mijn gemak hier, maar nieuwe mensen vind ik wel soms nog eng. Ik ben bij DOA terecht gekomen omdat mijn baasje al op leeftijd was en de zorg voor mij niet meer aankon. Het afscheid nemen van mijn baasje vond ik best wel zwaar. Ik heb toch 14 jaar bij haar gewoond.

Bij DOA zijn ze erachter gekomen dat ik lichte nierproblemen heb. Met speciaal voer voel ik me nu een stuk beter! Omdat ik niet helemaal gezond was, wat ouder en een beetje terughoudend ben, zit ik al wat langer in het asiel. Ik ben nu echt toe aan een eigen baasje voor mij alleen.

Asieldierendag

Het asiel van Amsterdam

Het zal je maar gebeuren: je wordt gedumpt, verwaarloosd, aangereden, je bent doodziek. Dat overkomt helaas veel dieren. Gelukkig kunnen ze dan op DOA rekenen. Wij zijn er voor deze kanjers, al meer dan honderd jaar. Met veel kennis, ervaring en een groot hart voor dieren. Bij DOA komen de dieren altijd op de eerste plaats. Dieren die nergens anders terecht kunnen, krijgen bij ons een tweede kans en alle zorg en aandacht die ze nodig hebben. Van eten en drinken tot een schoon hok, van medicijnen en ingrepen tot een broodnodige knuffel

DOA hond, kat en konijn