December is de maand van warmte, liefde en samenzijn. Asieldieren hebben geen warm thuis waar ze lekker in de armen van hun baasje kunnen kruipen. Sterker nog, vaak hebben ze een heftig verleden van verwaarlozing en mishandeling. DOA geeft ze alle (medische) zorg die ze nodig hebben en socialiseert ze tot de allerliefste huisgenootjes. Daarna doen we alles om voor elke beestje het beste baasje te vinden. Wil jij ons steunen bij het vinden van een paar warme armen voor deze kanjers? 

Doneer voor de liefste huisgenootjes 

Met jouw donatie betalen we medische zorg, medicijnen, fysiotherapie, gedragstherapie, (speciale) voeding, begeleiding bij plaatsing en nog veel meer. Want juist deze kwetsbare kanjers verdienen een tweede kans. 

€5

€10

€25

Ander bedrag

Maak kennis met onze kanjers
Lees de verhalen van Farah en Bella

Sommige dieren zitten al langere tijd bij DOA. Zij hopen natuurlijk dat ze de volgende dierendag bij een nieuw baasje mogen vieren! Even kennismaken?

Ik ben Farah

Daar sta je dan, alleen in de kou. Ik had me verstopt en durfde niet tevoorschijn te komen! Toch ben ik op iemand afgestapt, die me naar DOA bracht 💚. Ik ben nog nooit zo verwend als hier! Maar er werd van alles ontdekt bij mij. Vlooien, oormijt, acne (puistjes) en ik had heel veel last van mijn buikje. Ik werd goed verzorgd en er werd veel met mij geknuffeld. Ik logeer nu tijdelijk in een pleeggezin waar ik de hele dag op schoot mag liggen, heerlijk. Ik ben er nog lang niet qua gezondheid, maar het gaat de goede kant op.

Ik ben Bella

Mijn leventje is tot nu toe niet zo rooskleurig geweest. Ik ben alleen maar gebruikt om pups te krijgen, die dan weer werden doorverkocht. Ik woonde in een schuur, zonder liefde en aandacht. Gelukkig werd ik daar weggehaald en naar DOA gebracht. Al snel kreeg ik door dat de mensen bij DOA helemaal niet zo eng zijn! Inmiddels gaat het veel beter. Wel heb ik soms nog wat last van mijn pootje, dat wordt nog onderzocht. Nu logeer ik in een lief pleeggezin. Ik ben zo ontzettend blij dat ik deze decembermaand in een warm mandje bij lieve mensen thuis mag doorbrengen 💚

Het grootste asiel van Nederland

Het zal je maar gebeuren: je wordt gedumpt, verwaarloosd, aangereden, je bent doodziek. Dat overkomt helaas veel dieren. Gelukkig kunnen ze dan op DOA rekenen. Wij zijn er voor deze kanjers, al meer dan honderd jaar. Met veel kennis, ervaring en een groot hart voor dieren. Bij DOA komen de dieren altijd op de eerste plaats. Dieren die nergens anders terecht kunnen, krijgen bij ons een tweede kans en alle zorg en aandacht die ze nodig hebben. Van eten en drinken tot een schoon hok, van medicijnen en ingrepen tot een broodnodige knuffel

DOA hond, kat en konijn